Ολο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τσέλσι ο Μουρίνιο - iefimerida.gr

Ολο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τσέλσι ο Μουρίνιο

Ολο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τσέλσι ο Μουρίνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να παίρνει την υπόθεση στα χέρια του και να δρομολογεί τις εξελίξεις για την επιστροφή του στην παλιά αγάπη, την Τσέλσι.

Οι σχέσεις του Πορτογάλου προπονητή με τη διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους της Ρεάλ φαίνεται πως έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και σε συνδυασμό με την κακή πορεία της ομάδας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ενδέχεται να τον οδηγήσουν στην έξοδο από το Μπερναμπέου.

Ωστόσο, ο Μουρίνιο δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει χωρίς δουλειά και έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για να σπάσει τον πάγο με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Η εφημερίδα «El Pais» αναφέρει ότι ο ίδιος ο προπονητής προσφέρθηκε να κάτσει στον πάγκο της Τσέλσι για την επόμενη περίοδο, ενώ δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τον Μουρίνιο και τον ιδιοκτήτη των «μπλε» να έχουν μιλήσει τηλεφωνικά και να έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Η αλήθεια είναι ότι και ο Ρώσος μεγιστάνας έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση έπειτα και από τη χυλόπιτα που του έριξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ψάχνει στην αγορά για εναλλακτικές λύσεις.

Και στην παρούσα φάση ο ιδιόρρυθμος πλην ταλαντούχος προπονητής δείχνει ο πιο ικανός να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και να την επαναφέρει στην παλιά της αίγλη, την οποία άλλωστε ο ίδιος δημιούργησε.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ