Επιπλο πρώτης και τελευταίας κατοικίας - Καναπές-κρεβάτι-φέρετρο, 3 σε 1[βίντεο] - iefimerida.gr

Επιπλο πρώτης και τελευταίας κατοικίας - Καναπές-κρεβάτι-φέρετρο, 3 σε 1[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πατέντα βρίσκεται στο αίμα του Ελληνα. Αυτό που σκέφθηκε, όμως, ένας έλληνας κατασκευαστής φέρετρων ξεπερνά κάθε φαντασία. Και κάθε πατέντα. Κατασκεύασε ένα φέρετρο, το οποίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και... πριν έρθει η ώρα του, ως καναπές-κρεβάτι!

Μάλιστα, ο κατασκευαστής έχει φτιάξει και ένα βιντεάκι για να προωθήσει καλύτερα το... προϊόν. Οπως φαίνεται και στο βίντεο ο καναπές-κρεβάτι-φέρετρο, εκ πρώτης όψεως δεν διαφέρει σε τίποτα από τους κοινούς καναπέδες που έχουμε όλοι στα σπίτια μας.

Με τη διαφορά ότι όταν... έρθει η ώρα, οι οικείοι δεν χρειάζεται να μπουν σε περαιτέρω έξοδα, αφού έχουν ήδη το φέρετρο μέσα στο σπίτι τους, καμουφλαρισμένο σε καναπέ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να αφαιρέσουν τα μαξιλάρια, το μηχανισμό και τα μπράτσα, πράγμα καθόλου δύσκολο, όπως φαίνεται και από το βίντεο... Και το σάβανο... δώρο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ