Συνέλαβαν γνωστό ηθοποιό επειδή είχε μαζί του ξιφίδιο από την παράσταση «Ιλιάδα» - iefimerida.gr

Συνέλαβαν γνωστό ηθοποιό επειδή είχε μαζί του ξιφίδιο από την παράσταση «Ιλιάδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απλή αστυνομική έρευνα οδήγησε στο κρατητήριο τον ηθοποιό Γιώργο Χριστοδούλου, αφού βρήκαν στην τσάντα το ξιφίδιο που χρησιμοποιεί στις πρόβες για την παράσταση Ιλιάδα, αλλά δεν πείστηκαν ότι τους λέει τη αλήθεια.

Όπως δηλώνει ο ίδιος σήμερα στην Ελευθεροτυπία, κατά τις πρόβες για την Ιλιάδα που θα ανέβει σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού, χρησιμοποιούν σπαθιά, κοντάρια, λεπίδες στο πλαίσιο μαθήματος με Κινέζο σαολίν. Όμως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν πείστηκαν και τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Α αστυνομικού τμήματος Περιστερίου. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Ευελπίδων και βεβαίως κρίθηκε αθώος.

Συνέλαβαν γνωστό ηθοποιό επειδή είχε μαζί του ξιφίδιο από την παράσταση «Ιλιάδα» | iefimerida.gr 0

Ομως ο Γιώργος Χριστοδούλου καταγγέλλει πως κατά τη διάρκεια της κράτησής του παρατήρησε πως οι αλλοδαποί κρατούμενοι είχαν απάνθρωπη μεταχείριση. «Μάλιστα κάποια στιγμή μας άλλαξαν κελί για να μη βλέπουμε τί γινόταν. Ακούγαμε όμως τις φωνές τους. Οσο ήμασταν μαζί, ερχόντουσαν οι αστυνομικοί και τους πετούσαν νερό, τους έβριζαν, και τους κακοποιούσαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ