«Σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό της γυναίκα -φάντασμα-συνεργού των ληστών της Κοζάνης - iefimerida.gr

«Σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό της γυναίκα -φάντασμα-συνεργού των ληστών της Κοζάνης

«Σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό της γυναίκα -φάντασμα-συνεργού των ληστών τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα τελευταία χτυπήματα του αντάρτικου πόλεως υπήρχε έντονη γυναικεία παρουσία. Στην επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, στη βόμβα που εξερράγη στο Mall και στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης υπήρχε σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ γυναικεία παρουσία.

Αυτόπτες μάρτυρες μετά από το χτύπημα στη Νέα Δημοκρατία στη Συγγρού είπαν πως συνεργός των δραστών που πυροβόλησαν το γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ήταν μία γυναίκα, η οποία περίμενε τους δράστες στο αυτοκίνητο και αμέσως μετά την επίθεση τους φυγάδευσε, με ασφάλεια και στη συνέχεια βοήθησε να του βάλουν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Αρωμα γυναίκας όμως υπήρχε και στην επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall, αφού η εξέταση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι έδειξαν μία γνώριμη γυναικεία φιγούρα. Μάλιστα φέρεται να είναι το ίδιο πρόσωπο που συμμετείχε στην τοποθέτηση βόμβας σε συρμό του Μετρό στο Αιγάλεω στις 25 Φεβρουάριο του 2012.

Στην ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης όπου συνελήφθησαν οι Δημήτρης Πολιτης, Νίκος Ρωμανός, Γιάννης Μιχαηλίδης (Τοξοβόλος) και Δημήτρης Μπουρζούκος συμμετείχε και μία γυναικά, η οποία προσπάθησε να διαφύγει με τους τρεις τελευταίους. Τελικά οι νεαροί συνελήφθησαν η γυναίκα -συνεργός του όμως όχι. Εξαφανίστηκε και η ΕΛ.ΑΣ την αναζητά.

Λίγο μετά τη σύλληψη των δραστών της Κοζάνης έγινε γνωστό πως οι νεαροί διατηρούσαν ένα διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, το οποίο και χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο. Το διαμέρισμα σύμφωνα με τους γείτονες επισκέπτονταν και κάποια κοπέλα, χωρίς ωστόσο να έχουν συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της.

Στην ΕΛ.ΑΣ «χτενίζουν» τα ευρήματα ώστε να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη της γυναίκας ή των γυναικών συνεργών των κακοποιών, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι το ίδιο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ