Πήρε κίτρινη κάρτα επειδή σταμάτησε εισβολέα οπαδό [βίντεο] - iefimerida.gr

Πήρε κίτρινη κάρτα επειδή σταμάτησε εισβολέα οπαδό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σάιρους Κρίστι της Κόβεντρι αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Κρου επειδή σταμάτησε οπαδό της ομάδας του που εισέβαλε στο γήπεδο.

Μία ημέρα μετά την επίθεση που δέχτηκε ο τερματοφύλακας της Γουίκομπ Αρτσερ από οπαδό, ένας άλλος ανεγκέφαλος υποστηρικτής της Κόβεντρι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η ομάδα του έχανε με 3-0 για το Johnstone's Paint Trophy (Κύπελλο που συμμετέχουν ομάδες 3ης και 4ης κατηγορίας στην Αγγλία). Ο Κρίστι τον σταμάτησε κλωτσώντας τον, ενώ οι τρεις συμπαίκτες του κράτησαν τον οπαδό μέχρι να τον οδηγήσουν εκτός αγωνιστικού χώρου οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου.

Εκνευρισμένος με την κάρτα που δέχτηκε ο 20χρονος αμυντικός ήταν ο προπονητής της Κόβεντρι, Μαρκ Ρόμπινς. «Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική τιμωρήθηκε ο Σάιρους. Σταμάτησε τον οπαδό για να τον απομακρύνουν οι άνδρες ασφαλείας», είπε ο Ρόμπινς σύμφωνα με την «Daily Mail».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ