Ποια Άννα κατάφερε να συγκινήσει τον Σαμαρά; - iefimerida.gr

Ποια Άννα κατάφερε να συγκινήσει τον Σαμαρά;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Κυριακής μια νυχτερινή πολιτιστική έξοδος του πρωθυπουργού και της συζύγου του, του προσέφερε τη χαρά της απόστασης από τα μεγάλα προβλήματα της εξουσίας. Αν και επέλεξαν μια τραγική ιστορία με ηρωίδα την Άννα Καρένινα.

Σύμφωνα με τη Σίβυλλα στο vima.gr, o Aντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του, ντυμένοι casual, επισκέφθηκαν το βράδυ της Κυριακής τον αγαπημένο τους κινηματογράφο στην Κηφισιά για να απολαύσουν την ταινία Αννα Καρένινα. Η ταινία, που σκηνοθέτησε ο Τζο Ράιτ, στηρίζεται στο συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Λέοντα Τολστόι για τον έρωτα ανάμεσα στην Άννα Καρένινα και τον κόμη Βρόνσκι.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός τελευταία επισκέπτεται συχνά τις κινηματογραφικές αίθουσες και απολαμβάνει τόσο ελληνικές ταινίες, όσο και τα μεγάλα κινηματογραφικά blockusters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ