30άρης Έλληνας ζεν πρεμιέ ζει ακόμη με την μητέρα του - iefimerida.gr

30άρης Έλληνας ζεν πρεμιέ ζει ακόμη με την μητέρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον δίσκο που ετοιμάζει, την Μαρία Κάλλας και την μητέρα του μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Παναγιώτης Πετράκης σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Είμαι μια πολύ τρυφερή και βολική συγκατοίκηση. Με την μητέρα μου ήμασταν πάντα φιλαράκια. Απολαμβάνουμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου και σεβόμαστε αμοιβαία την ιδιωτικότητα του καθενός μας. Η Σόφη είναι το παρεάκι μου». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής του Μυστικά της Εδέμ (και νικητής του Just the 2 of us) στην Real News.

Προσθέτοντας, όσον αφορά την αγάπη του για την κλασική μουσική «Σε μια συλλογή με κλασσική μουσική , εκεί γύρω στα 13-14, άκουσα πρώτη φορά την Κάλλας κι ένας ολόκληρος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου. Ο θαυμαστός μουσικός κόσμος της όπερας, την οποία λατρεύω».

Μια αγάπη που θα γίνει έκδηλη και στο ευρύ κοινό μέσα από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ -με τραγούδια που έχει γράψει για εκείνον ο Στέφανος Κορκολής- που αναμένεται να βγει εντός του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ