Εγκώμιο Καρατζαφέρη στον Καραμανλή - iefimerida.gr

Εγκώμιο Καρατζαφέρη στον Καραμανλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν σφυρίξει τώρα ο Καραμανλής, ο Σαμαράς θα μείνει με τον Χρύσανθο και τον Φαήλο» δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του στο Crash που κυκλοφορεί σήμερα.

Αναφέρεται στην κυβέρνηση, τον Γιώργο Παπανδρέου, τη Ντόρα Μπακογιάννη, την πολιτική κατάσταση αλλά και για τις θέσεις του κόμματός του στο μεταναστευτικό και σε άλλα θέματα. Ωστόσο τα καλύτερα τα είπε για τον Καραμανλή.

«Εγώ με τον Κώστα έχω μια πολύ ανθρώπινη και τρυφερή σχέση. Μιλάμε όποτε συναντιόμαστε σε αεροδρόμια ή στη βουλή», δηλώνει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: «Στο σπίτι του δεν έχω πάει ποτέ. Ο Κώστας ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Και με εκπληκτικό χιούμορ. Θυμάμαι ότι πριν γίνει αρχηγός της ΝΔ κάναμε έναν άτυπο ανταγωνισμό τα βράδια για το ποιός απο τους δύο θα έχει την πιο ωραία παρέα».

Ωστόσο, ο κ. Καρατζαφέρης τονίζει ότι «όταν έβαλε υποψηφιότητα για αρχηγός δεν τον στήριξα. Του είπα Κώστα πάνε να σε κάψουν. Είσαι πολύ πιτσιρικάς. Δικαιώθηκα σήμερα.» Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι «εάν σήμερα στη θέση του Σαμαρά ήταν ο Καραμανλής, ώριμος πια, θα ήταν άλλα τα αποτέλεσματα. Απλώς το κάψανε το παιδί νωρίς».

Και κατέληξε λέγοντας με νόημα: «Είναι ένας νέος άνθρωπος έχει περιθώριο να επιστρέψει. Ο κόσμος ξεχνάει. Να θυμίσω ότι ο μπάρμπας του έφυγε ως Τριανταφυλλίδης και επέστρεψε ως Εθνάρχης»...

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ