Η απαγορευμένη διαφήμιση με την Δανέζα σουπερμόντελ να κατασπαράζει ένα μπέργκερ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η απαγορευμένη διαφήμιση με την Δανέζα σουπερμόντελ να κατασπαράζει ένα μπέργκερ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερβολικά προκλητική για να προβληθεί στην αμερικάνικη τηλεόραση κρίθηκε δικαίως η διαφήμιση της αλυσίδας fast food Carl's Jr με πρωταγωνίστρια την Δανέζα Νίνα Αγκντάλ.

Έχοντας χτίσει την φήμη της πάνω σε μια σειρά από διαφημιστικά που κάνουν τα σάλια του αντρικού κοινού να τρέχουν (σ.σ. με πρωταγωνίστριες όπως τις Πάρις Χίλτον και Κέιτ Άπτον), η αλυσίδα Carl's Jr γνωρίζει πολύ καλά την συνταγή της πρόκλησης.

Καθώς επίσης πόσο καλό κάνει σε μια διαφήμιση να κριθεί ως απαγορευμένη για την τηλεόραση, αφού αυτό την μετατρέπει κατευθείαν σε viral.

Κάτι που συνέβη και με την συγκεκριμένη που δείχνει την Δανέζα Νίνα Άντγκαλ, εξώφυλλο του Sports Illustrated-Swimsuit Edition που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, να απολαμβάνει το μπέργκερ της σε οργασμικό βαθμό. Και μάλιστα ξαπλωμένη σε μια εξωτική παραλία.

Η ίδια πάντως δηλώνει «Το twitter μου έχει πάρει φωτιά μετά την προβολή. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Το γύρισμα είχε πολύ πλάκα. Πρέπει να έφαγα γύρω στα 50 fish burgers εκείνη την μέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έφαγα επίσης πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sports Illustrated Carl's Jr Νίνα Αγκντάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ