Για τον κρυφό της γάμο στο Κολωνάκι μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη - iefimerida.gr

Για τον κρυφό της γάμο στο Κολωνάκι μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενα αποκαλυπτική σχετικα με την προσωπική της ζωή ήταν η Κάτια Δανδουλάκη στα πλαίσια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Στην αρχή έκανα κάποιους δεσμούς με πολύ ενδιαφέροντα αγόρια, αλλά ήξερα πως δεν είναι οι έρωτες της ζωής μου. Με τον Μάριο (σ.σ. Πλωρίτη) το ήξερα από την πρώτη στιγμή και ας μην είχαμε δεσμό. Δεσμό κάναμε μετά από 4 με 5 χρόνια. Όταν έφυγε από την ζωή ένιωσα ότι μπορεί να χάσω και τη ψυχή μου. Γι' αυτό ζήτησα και βοήθεια τότε. Δεν πήγα σε ψυχίατρο, αλλά συμβουλεύτηκα μία γυναίκα, που έχει κάνει αυτογνωσία και έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο ζωής». Αυτό αποκάλυψε η δημοφιλής ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη.

Εξηγώντας πως κατάφερε να παντρευτεί κρυφά τον Μάριο Πλωρίτη χωρίς να την πάρει κανείς είδηση «Έκανα έναν γάμο κρυφό. Έκανα τη "Λάμψη" τότε, ήμουν μέσα στην επικαιρότητα. Έκανα έναν γάμο μέσα στη Ρηγίλλης, μέσα στον κόσμο και δεν το κατάλαβε κανείς. Δεν χρειάστηκε να πάρω δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Δεν το είπα πουθενά. Πήγα στην εκκλησία με τον Μάριο, τον κουμπάρο μας. Μετά, ο Μάριος πήγε στο Κολωνάκι και εγώ έφυγα να πάω στο γύρισμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ