«Δεν μου αρέσουν τα χρήματα. Και όταν τα είχα τα μοίραζα», δηλώνει ο Γιάννης Κότσιρας - iefimerida.gr

«Δεν μου αρέσουν τα χρήματα. Και όταν τα είχα τα μοίραζα», δηλώνει ο Γιάννης Κότσιρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την σχέση του με τα χρήματα (και την δημοσιότητα) μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας στα πλαίσια τηλεοπτικής του εμφάνισης.

«Δεν είχα το μυαλό ποτέ να φυλάω λεφτά. Τα έτρωγα συνέχεια. Τα μοίραζα κιόλας. Δεν μου αρέσουν. Πήρα ένα σπίτι το οποίο όντως θα πουλήσω. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο αυτό». Αυτή ήταν η απάντηση του Γιάννη Κότσιρα στην ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής «Κορίτσια για Σπίτι» για το αν είναι σπάταλος.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδοποιός μίλησε για την εποχή που σκέφτηκε να τα παρατήσει «Είχα σκεφτεί να παρατήσω το τραγούδι γιατί είχα χάσει τον εαυτό μου. Από την μια μέρα στην άλλη δεν μπορούσα να πάω για καφέ με τους φίλους μου. Σε άλλους αυτό μπορεί να βγαίνει ως ψώνιο, εμένα μου βγήκε ως αγοραφοβιά».

Καθώς επίσης για τον λόγο που επιμένει να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή «Πάντα πίστευα ότι οι άνθρωποι που προσπαθούν να προκαλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ μέσω του τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή, είναι γιατί δεν έχουν να πουν κάτι ιδιαίτερο με την δουλειά τους. (...) Δεν είχα σκοπό ούτε με ενδιαφέρει να γίνω ιδιοκτήτης και να νοικιάζω μια κλειδαρότρυπα για να βλέπει ο καθένας από μέσα».

Τέλος ενδιαφέρον έχει η αιτιολογία που δίνει για τον λόγο που είναι τόσο ενεργός στο ίντερνετ «Συνήθως οι καλλιτέχνες φτιάχνουν ένα κύκλο γύρω τους, οι οποίοι στέκονται ως αλεξικέραυνα και ασπίδες προστασίας. Μαζί όμως με αυτά που φιλτράρουν, φιλτράρουν και την πραγματικότητα. Και ξαφνικά βρίσκεται ένας καλλιτέχνης να είναι εκτός πλανήτη. Αυτό δεν το μπορούσα ποτέ. Θέλω να επικοινώνω με τον κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ