Ζωδιογαρνιτούρες οι τεταρτιανές - iefimerida.gr

Ζωδιογαρνιτούρες οι τεταρτιανές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εξάγωνο Δία - Ποσειδώνα έρχεται να κάνει τη σημερινή μέρα γλυκόπιοτη. Στην υγειά μας.

Kριός

Ανοίγεις τις βρύσες της ζωής σου να κυλήσει γάργαρο νερό, να ξεπλυθείς, να ξεπλύνεις και τα κρίματά σου. Όμως κάτι βαρύ υπάρχει στον αέρα. Μάλλον σε βαραίνουν οι σκέψεις σου και τα αδιέξοδα του κόσμου τούτου. Αχ, Κριέ, όταν σε πιάνει το φιλοσοφικό σου... δεν υποφέρεσαι.

Ταύρος

Δίας και Ποσειδώνας σε βοηθούν να ανοίξεις ένα παράθυρο στην αισιοδοξία. Με τα νεύρα σου δεν μας είπες τι θα κάνεις. Γιατί ενώ θα έπρεπε να ήσουν ο χαμογελαστός και κουλ τύπος του ζωδιακού, είσαι ξινός και μουτρωμένος. Έλεος, τελικά μόνο μέσα στο πρόβλημα νιώθεις ότι αναπνέεις; Να το κοιτάξεις αυτό.

Δίδυμος

Κάτι θέλεις να κάνεις, δεν κάνεις τίποτα, μετά νευριάζεις που δεν έκανες τίποτα και πάει λέγοντας, και όλα συνεχίζονται σε μια ακολουθία παράλογου. Μα γιατί χάνεις τόσο χρόνο για όλα αυτά που δεν έκανες και αυτομαστιγώνεσαι σαν τον μοναχοκαλόγερο στο Όνομα του Ρόδου; Άφησε την τιμωρία, πιάσε τη δράση.

Καρκίνος

Το εξάγωνο Δία και Ποσειδώνα σού δίνει μια κλωτσιά που χρειαζόσουν για να πάρεις τα πάνω σου. Μην σκοτίζεσαι λοιπόν που σε πόνεσαν οι γλουτοί σου (από το κλωτσίδι), να χαίρεσαι μόνο που κουρδίστηκες ξανά.

Λέων

Κάτι πρέπει να αλλάξει, κυρίως όμως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ενεργείς, δηλαδή μην περιμένεις οι άλλοι να κάνουν θαύματα, ο καλύτερος τρόπος να αλλάξουν τα πράγματα είναι πρώτα να αλλάξεις εσύ.

Παρθένος

Πάλι νάζια και καμώματα. Ή θέλεις ή δεν θέλεις. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν να μην θέλεις και όταν τα πράγματα παίρνουν ένα οριστικό σχήμα να λες κρίμα πόσο πολύ ήθελα. Δηλαδή, καθάρισε το μυαλό σου και βάλε μια στρατηγική να παίζει.

Ζυγός

Η μέρα βοηθά τα πράγματα που είχαν κάπως σκαλώσει να προχωρήσουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να γίνουν μόνα τους και εσύ να πεταχτείς για καφέ. Χρειάζεται να κρατήσεις ρυθμό και τέμπο. Ψυχολογικά, δεν πετάς και από τη χαρά σου, αλλά από την άλλη σ’ αρέσει αυτή η καινούργια προσγειωμένη σου όψη.

Σκορπιός

Δίας και Ποσειδώνας δουλεύουν για σένα, που σημαίνει ότι ακόμα και αν εσύ κοιμάσαι η τύχη σου δουλεύει. Που σημαίνει ότι ο έρωτας παίρνει τα πάνω του και αν δεν κάτσεις με σταυρωμένα χέρια και δεν αρχίσεις να βάζεις γκολ στο δικό σου τέρμα, κάτι πολύ καλό μπορεί να συμβεί στην ερωτική σου ζωή. Άντε, καιρός ήταν!

Τοξότης

Έλα, κάτι αλλάζει στα επαγγελματικά σου και στα οικονομικά σου. Γιατί, είπαμε, είσαι ακόμα μουτρωμένος; Το εξάγωνο Δία και Ποσειδώνα σε ευνοεί. Στα αισθηματικά σου, επειδή τα έχεις κάνει τα πράγματα λίγο σαλάτα, φρόντισε να μην έχεις την τάση να βγεις και από πάνω. Δεν θα σε βοηθήσει αυτό.

Αιγόκερως

Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μόνος σου βάζεις όμως γκολ στο δικό σου τέρμα. Μόνος σου ιδρώνεις το φανελάκι σε μια προπόνηση που σε εξαντλεί στο όνομα του τίποτα. Επένδυσε στον έρωτα, εκεί δηλαδή που τώρα σε παίρνει να επενδύσεις και σταμάτα την γκρίνια, έτσι για αλλαγή.

Υδροχόος

Καλή η σημερινή μέρα για τα βάλεις τα πράγματα κάτω και να βρεις λύσεις. Μήπως δηλαδή, λέμε μήπως, καταφέρεις να αυξήσεις το ρημαδοεισόδημα. Δίας και Ποσειδώνας σε βοηθούν να πιάσεις το κουβάρι από την αρχή και να το ξεμπερδεύεις. Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, αλλά σε κάθε περίπτωση φρόντισε μην το μπερδέψεις περισσότερο.

Ιχθύες

Ο Δίας με τον Ποσειδώνα είναι σαν να σε κερνούν ένα ψυχοτροπικό κοκτέιλ. Όλα είναι όμορφα, όλα είναι άνετα, ο κόσμος δεν έχει κανένα βάρος και τα όποια νευράκια της καθημερινότητας σβήνουν με το που θα κουνήσει μπροστά σου τη φούστα της. Ο ερωτισμός σου στα πάνω του και εσύ έτοιμος να ζήσεις μια νύχτα όπου το σώμα είναι ο αρχηγός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ