Στη Βουλή η δικογραφία για Σπηλιωτόπουλο - Μαρκόπουλο στον ΕΟΤ - iefimerida.gr

Στη Βουλή η δικογραφία για Σπηλιωτόπουλο - Μαρκόπουλο στον ΕΟΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαβιβάστηκε στην Βουλή από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία που αφορά τους «γαλάζιους» διατελέσαντες υπουργούς Τουριστικής Ανάπτυξης κκ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο και Κ. Μαρκόπουλο.

Πρόκειται για την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από τις εκθέσεις ελέγχων που διενήργησαν οι αρμόδιοι ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αναφορικά με την ανάθεση έργων και προμηθειών για την εκτέλεση του διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ και την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό κατά τα έτη 2008-2009.

Επίσης η δικογραφία βασίζεται στο πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σχετικά με την διαδικασία ανάθεσης των προμηθειών προωθητικού υλικού του ΕΟΤ κατά το ίδιο διάστημα. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, από την προκαταρκτική εξέταση ανακύπτουν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των υπουργών-μελών της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ