Ηλικιωμένος πλάκωσε δημοσιογράφο επειδή τον τσάντισαν οι ερωτήσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηλικιωμένος πλάκωσε δημοσιογράφο επειδή τον τσάντισαν οι ερωτήσεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aστεράκια είδε ένας δημοσιογράφος στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, καθώς, την ώρα που ερευνούσε μια υπόθεση σύλληψης στην περιοχή έκανε πολλαπλές ερωτήσεις σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος εκνευρίστηκε και τον ξάπλωσε στο έδαφος με μία μπουνιά.

Ο δημοσιογράφος Τζεφ Τσιρίκο ερευνούσε τη υπόθεση της σύλληψης του επιχειρηματία Ρίτσαρντ Γουάιλντερ ο οποίος λειτουργούσε ένα φοροτεχνικό γραφείο και συνελήφθη επειδή έκλεβε τις επιστροφές φόρου των πελατών του.

Ο κ. Γουάιλντερ διατηρούσε παράλληλε και ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα το οποίο οι Αρχές διέταξαν να κλείσει μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη.

Ο Τσιρίκο ανακάλυψε ότι όχι μόνο δεν έκλεισε το αγαζί αλλά μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο με επικεφαλής τον πατέρα του, Ντόναλτ Γουίντερ.

Ο δημοσιογράφος άρχισε τις ερωτήσεις, παρά τις απειλές του ηλικιωμένου, ενώ όταν συνέχιζε να πιέζει δέχθηκε μια μεγαλοπρεπέστατη μπουνιά στο σαγόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ