Ποινή 15 χρόνια φυλακής σε 45χρονο για το βιασμό ανήλικης που θεωρούσε κόρη του - iefimerida.gr

Ποινή 15 χρόνια φυλακής σε 45χρονο για το βιασμό ανήλικης που θεωρούσε κόρη του

Ποινή 15 χρόνια φυλακής σε 45χρονο για το βιασμό ανήλικης που θεωρούσε ότι κόρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή κάθειρξης 15 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε 45χρονο άνδρα ο οποίος το 2008 είχε συνάψει σχέση με 17χρονη. Το ακραίο της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο τότε πίσευαν ότι είχαν στενή συγγενική σχέση. Οτι ήταν πατέρας και κόρη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, αυτή η άνευ προηγουμένου υπόθεση εκδικάστηκε την Τρίτη κεκλεισμένων των θυρών στο Ηράκλειο.

Η δίκη αφορούσε υπόθεση του 2008. Τότε η ανήλικη είχε μόλις ανακλύψει πως ο πατέρας της δεν είναι ο σύζυγος της μητέρας της αλλά ο 40χρονος, με τον οποίο η μητέρα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση την περίοδο που συνέλαβε την κόρη της.

Κόρη και «πατέρας» γνωρίστηκαν και αναπτύχθηκε μεταξύ τους σχέση. Μάλιστα, η ανήλικη έμεινε έγκυος, όμως λίγο αργότερα απέβαλε, και κατήγγειλε τον άνδρα που θεωρούσε πατέρα της και σύντροφό της για βιασμό, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε και τη βίασε.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, η ανήλικη επανέλαβε τους ισχυρισμούς της περί βιασμού, ενώ ο 45χρονος, σήμερα, άνδρας, ισχυρίστηκε ότι τίποτα δε συνέβη παρά τη θέληση του κοριτσιού.

Το 2008 όταν και σύναψαν σχέση και οι δύο θεωρούσαν ότι τους συνδέουν δεσμοί αίματος, χωρίς, ωστόσο, αυτό να τους εμποδίσει από το να αναπτύξουν ερωτική σχέση.

Ψυχολόγος που κατέθεσε ανέφερε ότι ο 45χρονος φέρεται να έπεισε την ανήλικη ότι είναι φυσιολογική μία ερωτική σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν συγγενική σχέση...

Στην πορεία, με βάση εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε ότι ούτε 45χρονος δεν είναι πατέρας της 17χρονης, γεγονός που σημαίνει ότι η μητέρα συνέλαβε την κόρη της με κάποιον άλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ