Σκουρλέτης: Ηθικός αυτουργός των βασανισμών ο Δένδιας - Τι απαντάει ο υπουργός - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Ηθικός αυτουργός των βασανισμών ο Δένδιας - Τι απαντάει ο υπουργός

Σκουρλέτης: Ηθικός αυτουργός των βασανισμών ο Δένδιας-Τι απαντάει ο υπουργός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη και του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, σχετικά με το ζήτημα του ξυλοδαρμού των τεσσάρων συλληφθέντων για τη ληστεία στην Κοζάνη.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ισχυρίσθηκε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είναι «ηθικός αυτουργός των βασανισμών των συλληφθέντων».

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του Νίκου Δένδια μέσω του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης η οποία με καυστικό τρόπο σχολιάζει τις αιτιάσεις του κ. Σουρλέτη τονίζοντας ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφοροποιείται από τον Στάθη Παναγούλη ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Δένδια «σύγχρονο νεοναζί».

Υποστηρίζει ακόμη ότι ο Πάνος Σκουρλέτης «Είναι ο ίδιος που είχε χαρακτηρίσει «είδη καθημερινής ανάγκης» τα μπουκάλια για μολότοφ στη «Βίλλα Αμαλία», μαζί με τα κοντάρια, τα ρόπαλα και τα άλλα πολεμοφόδια που βρέθηκαν εκεί».

«Τα σχόλια για τη σοβαρότητά του περιττεύουν...» Καταλήγει η ανακοίνωση του Νίκου Δένδια.

«Ο κ. Δένδιας αυτοπροσδιορίζεται στον πολιτικό χάρτη τόσο από το δημόσιο λόγο του, όσο και από τα έργα του. Ο νοών νοείτω». Από την πλευρά της η Κουμουνδούρου ανταπάντησε



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ