Με φορείς της Κρήτης συναντήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος - iefimerida.gr

Με φορείς της Κρήτης συναντήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Με φορείς της Κρήτης συναντήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετραήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος με αντιπροσωπεία της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου και συναντήθηκε με τοπικούς φορείς, στους οποίους παρέδωσε τις προτάσεις άμεσης δράσης για την ανάπτυξη μέσω του απεγκλωβισμού της οικονομίας από την γραφειοκρατία.

Ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε με τα διοικητικά Συμβούλια των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων του Ηρακλείου και Ρεθύμνου, την ένωση ξενοδόχων Ηρακλείου ,τον πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων, τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου του προέδρου του ΙΤΕ και της ένωσης πεζών καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης.

Με πρωτοβουλία του διευθυντή της ΡΙΚΣΣΥ κ Δημήτρη Τσιρώνη πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τα μέλη της κίνησης των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου με βασικό θέμα συζήτησης τον προγραμματισμό των επόμενων μηνών. Ο κ Λοβέρδος και τα μέλη της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ επισκέφθηκαν το χωρίο Σπίλι, όπου σε πολύ θερμό κλίμα, συνομίλησαν με τους κατοίκους στα καφενεία της περιοχής για θέματα επικαιρότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ