Η πρώτη πορνοστάρ στο διάστημα - Η Κόκο Μπράουν θα γίνει αστροναύτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη πορνοστάρ στο διάστημα - Η Κόκο Μπράουν θα γίνει αστροναύτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων ηθοποιός, Κόκο Μπράουν είναι έτοιμη να γίνει η πρώτη πορνοστάρ που θα πάει στο διάστημα. Στην ηλικία των 32, η νεαρή γυναίκα έπρεπε να πληρώσει € 75.000 για να συμμετάσχει σε μια ολλανδική αποστολή την άνοιξη του 2014.

Η Κόκο Μπράουν, έχοντας στο ιστορικό της αρκετές πικάντικες ταινίες, είναι μαθημένη σε αντίξοες συνθήκες και έχει ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση για να γίνει αστροναύτης.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter «Στα 103.000 πόδια, είμαι λίγο φοβισμένη. Η επόμενη αποστολή τον Μάρτιο σε υπερβαρικό θάλαμο.»

Μιλώντας για την επικείμενη αποστολή στο αγγλικό Huffington Post, η Κόκο «Είχα προσκληθεί σε ένα γεύμα στο Βερολίνο και εκεί έγινε η συζήτηση για το ταξίδι στο διάστημα. Τόσο απλό»

Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει σεξ στο διάστημα ωστόσο φροντίζει να καθησυχάσει τους θαυμαστές της: «Έχω εξοπλισμό να φορέσω, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να δω τι μπορώ να κάνω εκεί Ίσως βγάλω κάποια τόπλες φωτογραφία με τη Γη στο φόντο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ