Έξι πράγματα που δεν ξέρετε για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Έξι πράγματα που δεν ξέρετε για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού

Έξι πράγματα που δεν ξέρετε για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χοσέ Μίτσελ Γκονζάλες Μαρτίν ντελ Κάμπο, κατά κόσμον Μίτσελ, δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση προπονητή. Από την εποχή που περιδιάβαινε τα γήπεδα της Ευρώπης με τη κατάλευκη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έως σήμερα, είχε τον τρόπο του να ξεχωρίζει.

Ιδού εφτά πράγματα για το νέο τεχνικό των Ερυθρολεύκων, που είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό:

1. Σε νεαρή ηλικία υπήρξε μοντέλο του σχεδιαστή Ρομπέρτο Τορέτα. Γενικότερα, ο Μίτσελ υπήρξε ανέκαθεν λάτρης της αλληλεπίδρασης του ποδοσφαίρου με άλλους χώρους όπως η μόδα και πρόσεχε πολύ την εξωτερική εικόνα του τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

2. Είναι μεγάλος φαν των ταυρομαχιών και λάτρης του καλού κρασιού. Στο κελάρι του υπάρχουν περισσότερες από 300 φιάλες, ενώ στο παρελθόν είχε επενδύσει στην οινοποιία του καλού του φίλου και άλλοτε συμπαίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μανόλο Σαντσίς.

3. Δυο προπονητές πιστεύει ότι έφεραν σημαντικές καινοτομίες στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια. Ο Αρίγκο Σάκι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

4. Τα καλοκαίρια περνά μεγάλο μέρος των διακοπών του στην Ίμπιζα. Είναι το αγαπημένο του νησί και δεν χάνει ευκαιρία να το επισκέπτεται, όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

5. Τη γυναίκα του Μέρτσε τη γνώρισε όταν ήταν... παιδί! Ήταν η αδερφή του συμπαίκτη του στα εφηβικά της Ρεάλ, Κάρλος Λουένγκο και την ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα. Έκτοτε είναι μαζί, έχοντας αποκτήσει δυο γιους, τον Αντριάν και τον Αλβάρο.

6. Ο αγαπημένος του αριθμός είναι το «8». Το θεωρεί επαναστατικό και ατίθασο νούμερο. Στο ντεμπούτο του με τη Ρεάλ, βέβαια, φορούσε το «7».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ