«Στημένος ο αγώνας Champions League Λίβερπουλ-Ντέμπρετσεν» - iefimerida.gr

«Στημένος ο αγώνας Champions League Λίβερπουλ-Ντέμπρετσεν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αποκάλυψη πως η Europol ερευνά 380 παιχνίδια στην Ευρώπη ως στημένα, μεταξύ αυτών και δύο αγώνες Champions League, δανέζικη εφημερίδα υποστηρίζει πως ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Ντέμπρετσεν το 2009 ήταν ένας από αυτούς.

Το ρεπορτάζ της «Ekstra Bladet» αναφέρει πως ο τερματοφύλακας της Ντέμπρετσεν, Βούκασιν Πολέκσιτς, δωροδοκήθηκε για να έχει μειωμένη απόδοση κόντρα στη Λίβερπουλ στις 16 Σεπτεμβρίου του 2009 στο «Ανφιλντ» στο εναρκτήριο παιχνίδι του 5ου ομίλου του Champions League. Ο γκολκίπερ της ουγγρικής ομάδας έπρεπε να εξασφαλίσει πως στον αγώνα θα σημειώνονταν περισσότερα από 2,5 γκολ, όμως δεν τα κατάφερε, μια και οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 1-0. Ο Πόλεκσιτς μάζεψε μία φορά την μπάλα από τα δίχτυα του, αφού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το σουτ του Φερνάντο Τόρες και ο Ντιρκ Κάουτ σκόραρε με προβολή (δείτε το γκολ στο 2:43 του βίντεο) στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Σύμφωνα με τη δανέζικη εφημερίδα, σε γραπτά μηνύματα που ανακτήθηκαν από την αστυνομία, μέλη του κυκλώματος ήταν εκνευρισμένοι επειδή ο Στίβεν Τζέραρντ έχασε μερικές καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Εκτός από το παιχνίδι με την Λίβερπουλ, ο Πόλεκσιτς φέρεται να έχει δωροδοκηθεί και στην εκτός έδρας ήττα της Ντέμπρετσεν από την Φιορεντίνα με 4-3 για τους ομίλους του Champions League την ίδια σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ