Παπούτσια με τηλέφωνο στη σόλα - Τα φοράς και... μιλάς! - iefimerida.gr

Παπούτσια με τηλέφωνο στη σόλα - Τα φοράς και... μιλάς!

Παπούτσια με τηλέφωνο στη σόλα - Τα φοράς και... μιλάς!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πλαίσια του προγράμματος ανακύκλωσης παλιών συσκευών κινητών τηλεφώνων, η British telcο Ο2 ανέθεσε στον σχεδιαστή Μαιλς Σιν, να τους δώσει νέα πνοή, «παντρεύοντας» μόδα και τεχνολογία, κατασκευάζοντας το πρώτο τηλέφωνο παπούτσι.

Το αποτέλεσμα ήταν τέσσερα σχέδια υποδημάτων με δημιουργίες των Christian Louboutin, Nike Airs, Hunter Wellingtons και Brogues, με ένα πλήρες κινητό τηλέφωνο ενσωματωμένο στη σόλα.

Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί να θέλει κανείς να κρατήσει ένα παπούτσι στο πρόσωπο του, η απάντηση κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στη μανία με τα gadget που έχει κατακλύσει το εξωτερικό και στην έμφυτη τάση του ανθρώπου να διαφέρει, συχνά σε βαθμό γελοιοποίησης.

Τα απίστευτα αυτά παπούτσια θα βγουν σε πλειστηριασμό μέσα στον Μάρτιο σε μια προγραμματισμένη έκθεση, ενώ ο Μάιλς σχεδιάζει ήδη την επέκταση της πατέντας σε τσάντες και γάντια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ