Αυτή είναι η αστυνομικίνα που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η αστυνομικίνα που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το παρασκήνιο της διαφήμισης με τον Σάκη Ρουβά στην οποία πρωταγωνίστησε μίλησε η ηθοποιός Ελίνα Μάλαμα σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

«Ήταν μια πολύ καλή διαφήμιση, κινηματογραφικά γυρισμένη με πολύ καλούς συνεργάτες, συνολικά ήταν μια όμορφη εμπειρία για μένα. Κατά τα άλλα όσοι δεν με γνωρίζουν δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ στη διαφήμιση επειδή εμφανίζομαι με γυαλιά και καπέλα. Μου αρέσει αυτό διότι δημιουργεί μυστήριο». Αυτό δήλωσε η μελαχρινή καλλονή σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το αν ένοιωσε αμήχανα όταν του κάνει σωματικό έλεγχο «Είναι δύσκολο να πιάνεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Είμαι άνθρωπος που σέβεται τα όρια του άλλου και ήμουν πολύ προσεχτική ώστε να μην εκχυδαϊστεί το όλο θέμα».

Αυτή είναι η αστυνομικίνα που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Τέλος η πρωταγωνίστρια του «Είναι Στιγμές» εξήγησε γιατί επιμένει να μιλάει στον Ρουβά στον πληθυντικό «Δεν προτιμώ τον ενικό, ειδικά με συνεργάτες. Για μένα ήταν και είναι ο κύριος Ρουβάς. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη λάμψη καταπληκτική ενέργεια και φοβερή δυναμική-ακόμα και όταν σβήνουν οι προβολείς. Δεν χάνει την λάμψη του όταν περπατά στο δρόμο, είναι ένας πάρα πολύ γοητευτικός άνδρας, λαμπερός και με φιλικό χαμόγελο. Είναι άνθρωπος που εμπνέει οικειότητα και ομολογώ ότι τον θαύμαζα πάντα ως καλλιτέχνη- παρόλο που ποτέ δε υπήρξα Ρουβίτσα».

Αυτή είναι η αστυνομικίνα που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Αυτή είναι η αστυνομικίνα που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ