Alfa Romeo Spider: Η νέα Alfa του «Πρωτάρη» θα είναι Made in Japan - iefimerida.gr

Alfa Romeo Spider: Η νέα Alfa του «Πρωτάρη» θα είναι Made in Japan

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η ταινία «Ο Πρωτάρης» (The Graduate) με το νεότατο Dustin Hoffman και την Anne Bancroft παιζόταν στους κινηματογράφους ή σε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ η Alfa Romeo ξεπουλούσε τη Spider Duetto αρχικά και Spider στη συνέχεια.

Την επιτυχία αυτού λοιπόν του αυτοκινήτου, που αναμφίβολα πρέπει να περιλαμβάνεται σε κάθε λίστα all time classic μοντέλων, θέλουν να αναβιώσουν οι Ιταλοί, κι έτσι για την επόμενη γενιά της Spider -που θα πωλείται και στις ΗΠΑ- θα συνεργαστούν με τους Ιάπωνες της Mazda. Oι οποίοι έχουν αποκτήσει την τελευταία 20ετία μεγάλη πείρα με τα μικρά πισωκίνητα roadster, χάρη στο MX-5.

Αυτή τους την εμπειρία λοιπόν αλλά και το πλαίσιο της νέας γενιάς του MX-5 (κινητήρας μπροστά, κίνηση πίσω) θέλουν να εκμεταλλευθούν οι Ιταλοί για το δικό τους νέο ανοιχτό μοντέλο. Και ποιός ξέρει, ίσως μπορεί να υπάρξει πέρα από ένα remake της κλασικής spider, που προγραμματίζεται για το 2015 και θα κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, και ένα remake της ταινίας, ώστε να ακουστεί και πάλι η κλασική φράση «Mrs. Robinson you are trying to seduce me».

Alfa Romeo Spider:  Η νέα Alfa του «Πρωτάρη» θα είναι Made in Japan | iefimerida.gr 0

Alfa Romeo Spider:  Η νέα Alfa του «Πρωτάρη» θα είναι Made in Japan | iefimerida.gr 1

Alfa Romeo Spider:  Η νέα Alfa του «Πρωτάρη» θα είναι Made in Japan | iefimerida.gr 2

Alfa Romeo Spider:  Η νέα Alfa του «Πρωτάρη» θα είναι Made in Japan | iefimerida.gr 3

Alfa Romeo Spider:  Η νέα Alfa του «Πρωτάρη» θα είναι Made in Japan | iefimerida.gr 4


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ