Ο Γιώργος Αστρίτης σε ένα μουσικό Μπρα ντε φερ απόψε στο Σταυρό του Νότου - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Αστρίτης σε ένα μουσικό Μπρα ντε φερ απόψε στο Σταυρό του Νότου

Ο Γιώργος Αστρίτης σε ένα μουσικό Μπρα ντε φερ απόψε στο Σταυρό του Νότου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο ΜΠΡΑ ΝΤΕ ΦΕΡ και εκπληκτικές συμμετοχές, όπως αυτή της Θεοδοσίας Τσάτσου, ο Γιώργος Αστρίτης θα βρίσκεται απόψε στον Σταυρό του Νότου με ποπ και ροκ ρυθμούς

Ο Γιώργος είναι νέος τραγουδοποιός και η ζωή του ταλαντεύεται ανάμεσα στη δουλειά του πολιτικού μηχανικού και τη μουσική. Την εσωτερική του αυτή διαμάχη εκφράζει μέσα από τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Μπρα ντε Φερ» του οποίου υπογράφει τις συνθέσεις και τους περισσότερους από τους στίχους.

Στον δίσκο συμμετέχει στο ερωτικό ντουέτο «Ψεύτικα λόγια δεν θα βρώ» η Θεοδοσία Τσάτσου αλλά και η Ξένια Γαργάλη από τους Πλαστελίνη, στην τρυφερή μπαλάντα «Μπορούμε φως μου».

Μαζί του απόψε επί σκηνής θα είναι ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντινίδης, η Ξένια Γαργάλη, η Μυρτώ Ναούμ και η Ξένια Ντάνια .Την επιμέλεια της ορχήστρας έχει ο Άκης Κατσουπάκης που είναι και ο ενορχηστρωτής του δίσκου.

Σταυρός του Νότου Club (Αμβροσίου Φραντζή 14, Νέος Κόσμος)
ώρα προσέλευσης: 10.00μμ
Είσοδος στο μπαρ: 10€ με μπύρα/κρασί

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ