«Η Μενεγάκη μου έμαθε να σιωπώ και η Κορομηλά να τσαλακώνομαι», δηλώνει η Σπυροπούλου - iefimerida.gr

«Η Μενεγάκη μου έμαθε να σιωπώ και η Κορομηλά να τσαλακώνομαι», δηλώνει η Σπυροπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις συμβουλές που έχει δεχτεί και τον ευέξαπτο χαρακτήρα της μίλησε η Κωσταντίνα Σπυροπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«H Mενεγάκη μου έχει μάθει να κρατάω την σιωπή μου, να είμαι ήρεμη και να μην αντιδρώ. Γιατί στο τέλος η αλήθεια πάντα φαίνεται. (...) Η Ρούλα Κορομηλά μου είπε ότι εκτός από την εξωτερική ομορφιά πρέπει να έχεις το ταλέντο, την αμεσότητα και την διάθεση να τσαλακώνεσαι για τους τηλεθεατές». Αυτό δήλωσε η ανερχόμενη παρουσιάστρια στα πλαίσια της εμφάνισής της στο ΌΛΑ.

Εκεί που επίσης διευκρίνησε πως «Δεν διαβάζω το τι γράφουν για μένα γιατί είμαι πολύ ευέξαπτη και προσπαθώ να προφυλάσσω την ηρεμία μου. (...) Αν και νοιώθω πικρία για το ότι λένε τόσο άσχημα πράγματα για μένα χωρίς να τους έχω πει καν γεια. Από την άλλη, λέω στον εαυτό μου πως οι δημοσιογράφοι το έχουν στο αίμα τους. Είναι η δουλειά τους. (...) Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό που μου κάνουν, γιατί μερικες φορές ο κόσμος πάει με τον αδικημένο, πάει με αυτόν που τον σταυρώνουν».

Κατά τα άλλα το πρώην μοντέλο μίλησε για τις σπουδές της («Κάνω μαθήματα δημοσιογραφιάς, μαθήματα Proficiency και προσπαθώ να τελειώσω την Φιλοσοφική»), για τις εκπομπές της που βλέπει ξανά («Βλεπω παρέα με τον καθηγηγή δημοσιογραφίας μου τα dvd της εκπομπής, για να μου επισημαίνει τα λάθη μου»), το προτέρημά της («Ο αυθορμητισμός που έχω. Γιατί οι περισσότεροι παρουσιαστές με τα χρόνια τον έχουν χάσει») και το αν ισχύει ότι παίρνει δική της εκπομπή («Είναι κακόβουλα δημοσιέυματα αυτά που λένε ότι θα πάρω δική μου εκπομπή. Δεν έχω επιδιώξει τίποτα τέτοιο».)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ