Ιχνη Mall στη γιάφκα του Χαλανδρίου - iefimerida.gr

Ιχνη Mall στη γιάφκα του Χαλανδρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στικάκι που βρέθηκε στη γιάφκα της οδού Ελ Αλαμέιν 19 στο Χαλάνδρι επικεντρώνουν την προσοχή τους οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για την πορεία και τις ενέργειες της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα, το οποίο είχε ενοικιαστεί με πλαστή ταυτότητα στον 20χρονο Νίκο Ρωμανό, μπορεί να οδηγήσει την Αντιτρομοκρατική στους δράστες της βομβιστικής επίθεσης στο Mall, αφού οι οργανώσεις που ανέλαβαν την ευθύνη θεωρούνται παρακλάδια των Πυρήνων της Φωτιάς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν «ισχυρές ενδείξεις που συνδέουν τους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης με τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο.

Το διαμέρισμα νοικιάστηκε πριν από ένα μήνα και η απόσταση από το εμπορικό Mall είναι μικρή ενώ το διαμέρισμα πρόσφερε ασφαλές καταφύγιο στους δράστες. Αν και στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν όπλα η Αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι θα μπορέσει να συλλέξει πολλά αποτυπώματα και βιολογικό υλικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία και ο τέταρτος συλληφθείς ο Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρτζούκος συνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση αφού τα αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν σε αντικείμενα που βρέθηκαν σε γιάφκα των Πυρήνων σε άλλο διαμέρισμα στην οδό 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι καθώς και σε διαμέρισμα προφυλακισμένου για την ίδια υπόθεση στην οδό Θεμιστοκλέους, στο Νέο Ψυχικό.

Στο διαμέρισμα της οδού Ελ Αλαμέιν βρέθηκαν οκτώ διευθύνσεις μονοκατοικιών και διαμερισμάτων προς ενοικίαση στην Αθήνα και όπως φαίνεται κάποιος έκανε έρευνα αγοράς για την ενοικίαση νέων κρησφύγετων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ