Διεθνής Αμνηστία: To photoshop δεν μπορεί να σβήσει τα προβλήματα της Ελλάδας - iefimerida.gr

Διεθνής Αμνηστία: To photoshop δεν μπορεί να σβήσει τα προβλήματα της Ελλάδας

Διεθνής Αμνηστία: ΟΙ ελληνικέ αρχές δεν μπορούν να σβήσουν με photoshop τα προβλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην ανησυχία της για τις καταγγελίες περί βασανισμού των τεσσάρων ληστών της Κοζάνης εκφράζει η Διεθνής Αμνηστία μέσω του υπευθύνου της οργάνωσης για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία Μάρεκ Μαρκζίνσκι.

Στην ανακοίνωση της οργάνωσης επισημαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα βίντεο κατά τη μεταγωγή των κρατουμένων και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. .

«Σε μια περίπτωση το πρόσωπο ενός συλληφθέντα, είχε αλλοιωθεί καθώς είχε γίνει αφαίρεση της μελανιάς. Παρά την εξόφθαλμη παρέμβαση ο υπουργός ΔημόσιαςΤάξης είπε ότι η επεξεργασία έγινε για να μπορούν να αναγνωριστούν οι δράστες» σημειώνει η Διεθνής Αμνηστία.

Ο υπεύθυνος της οργάνωσης σημειώνει πως «οι ελληνικές αρχές δεν μπορούν να σβήσουν με photoshop τα προβλήματά τους» και πρόσθεσε ότι «η κουλτούρα της αυθαιρεσίας πρέπει να σταματήσει».

Καταλήγοντας τονίζει ότι οι καταγγελίες πρέπει να ερευνηθούν έτσι ώστε να ανεβρεθούν οι υπεύθυνοι και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ