Ο... Τζον Λένον υπεύθυνος για την εγκληματικότητα στη Βραζιλία; - iefimerida.gr

Ο... Τζον Λένον υπεύθυνος για την εγκληματικότητα στη Βραζιλία;

Ο... Τζον Λένον υπεύθυνος για την εγκληματικότητα στη Βραζιλία;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακά είναι τα συμπεράσματα της βραζιλιάνικης αστυνομίας του Μπέλο Οριζόντε στην νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, καθώς συσχετίζουν με έναν παράδοξο τρόπο τον ηγέτη των Beatles με το μεγάλο κύμα εγκληματικότητας που επικρατεί στην περιοχή.

Για την ακρίβεια τις τελευταίες εβδομάδες οι Αρχές της πόλης έχουν συλλάβει τρεις εγκληματίες που όλοι έχουν το ίδιο χαρακτηριστικό δηλαδή το όνομα του Τζον Λένον.

  • Ο Τζον Λένον Ριμπέιρο 19 ετών συνελήφθη την Παρασκευή την ώρα που ετοιμαζόταν να ληστέψει ένα πρακτορείο τυχερώνπαιχνιδιών ενώ η αστυνομία τον περιγράφει ως οπλισμένο και επικίνδυνο
  • Ο Τζον Λένον Φονσέκα Φερέιρα, 22 ετών, θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της περιοχής κα συνελήφθη για ληστεία τον περασμένο μήνα
  • Ο Τζον Λένον Καμάργκος Γκόμεζ, 22 ετών, καταδικασμένος για διακίνηση ναρκωτικών, συνελήφθη λίγο πριν τα Χριστούγεννα και κατηγορείται για πέντε ανθρωποκτονίες και άλλες δύο απόπειρες

Ενας ακόμη Τζον Λένον βρέθηκε νεκρός προ ημερών με τη δολοφονία του να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου.

Η «συνωνυμία» όλων αυτών των κακοποιών ερμηνεύεται από την Αστυνομία ως αποτέλεσμα της τεράστιας δημοτικότητας που συνεχίζουν και έχουν οι Beatles στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Αναφέρουν, ακόμη, ότι όταν ο Τζον Λένον δολοφονήθηκε από τον Μάρκ Τσάπμαν το 1980 χιλιάδες μητέρες έσπευσα να βαφτίσουν τα νεογέννητά τους με το όνομά του αποτίοντας φόρο τιμής.

Ωστόσο, από τότε έχουν περάσει τριάντα τρία χρόνια και παραμένει ακόμη μυστήριο πως γίνεται τόσα «βαφτιστήρια» του Λένον να έχουν συνεχώς προβλήματα με τις αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ