«Αρρώστησαν» την Ματσούκα για να ματαιωθεί η παράσταση του φυγόδικου Κιμούλη - iefimerida.gr

«Αρρώστησαν» την Ματσούκα για να ματαιωθεί η παράσταση του φυγόδικου Κιμούλη

«Αρρώστησαν» την Ματσούκα για να ματαιωθεί η παράσταση του φυγόδικου Κιμούλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Δήμητρα Ματσούκα τα «έριχναν» οι υπεύθυνοι του θεάτρου Αθηνών για τη ματαίωση της παράστασης της προηγούμενης Παρασκευής. Μπορεί ο πραγματικός λόγος να ήταν η «εξαφάνιση» του Γιώργου Κιμούλη προκειμένου να μην συλληφθεί για τα χρέη του προς το Δημόσιο, ωστόσο, οι υπεύθυνοι της παράστασης έλεγαν πως ματαιώνεται λόγω αδιαθεσίας της πρωταγωνίστριας.

Σύμφωνα με το star.gr οι υπεύθυνοι του θεάτρου έλεγαν στους θεατές που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση της Παρασκευής πως εν τέλει αυτή ακυρώνεται λόγω αδιαθεσίας της Δήμητρας Ματσούκα.

Μάλιστα, βάσει των ίδιων πληροφοριών οι Αστυνομικοί που αναζητούν τον Γιώργο Κιμούλη σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 200.000 ευρώ, τον έψαξαν τόσο στο σπίτι του, όσο και στο θέατρο όπου εργάζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ