Την Τρίτη κρίνεται η πορεία της απεργίας των ναυτεργατών - iefimerida.gr

Την Τρίτη κρίνεται η πορεία της απεργίας των ναυτεργατών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να σταματήσει η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών και να επαναλειτουργήσουν τα λιμάνια κάνει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Στη νέα συνάντηση που είχε ο υπουργός Κώστας Μουσουρούλης με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του κλάδου, δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να υλοποιήσει κάποια από τα αιτήματα της ΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουσουρούλης υποσχέθηκε να δρομολογηθεί η καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται και την ανεξαρτησία του Οίκου Ναύτου, με τα στελέχη της ΠΝΟ να ζητούν γραπτώς τις προτάσεις του υπουργού προκειμένου να τις παρουσιάσουν στα υπόλοιπα μέλη.

Το πρωί της Τρίτης θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω εξέλιξη των κινητοποιήσεων, με τον υπουργό να εκτιμά πως οι ναυτεργάτες θα αποφασίσουν την παύση της απεργίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ