Μην πατήσεις το κόκκινο κουμπί - Φέρνει τον... Αρμαγεδδώνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μην πατήσεις το κόκκινο κουμπί - Φέρνει τον... Αρμαγεδδώνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χολιγουντιανού επιπέδου ήταν η φάρσα που ετοίμασε το ολλανδικό κανάλι TNT. Το πάτημα ενός κόκκινου κουμπιού - που είχε τοποθετηθεί σε ένα πολυσύχναστο μέρος - από κάποιον περαστικό ήταν αρκετό για να προκληθούν εκρήξεις, να πέσουν πυροβολισμοί, να γίνουν απαγωγές και πολλά άλλα που βλέπουμε σε ταινίες δράσης. Ολα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και μόνο με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού.

Τη φάρσα... μεγατόνων ετοίμασε το συνδρομητικό κανάλι TNT. Θύματά του ήταν δεκάδες ανυποψίαστοι Ολλανδοί, που έτυχε να περνούν από το σημείο, ακριβώς τη στιγμή που ο συμπολίτης τους πάτησε το κόκκινο κουμπί.

Το κόκκινο κουμπί είχε τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης. «Πάτησε εδώ και περίμενε το... δράμα», έγραφε η πινακίδα δίπλα του. Κάποιος από τους περαστικούς το πάτησε. Και έγινε το χάος.

Ελεύθεροι σκοπευτές άρχισαν να κατεβαίνουν από τις γύρω πολυκατοκίες, απανωτές εκρήξεις, τρομοκράτες στους δρόμους, απαγωγές, καταδιώξεις και στο τέλος μερικοί γυμνοί άνδρες για να... γλυκάνουν τους περαστικούς και αρχίσουν το άγριο κράξιμο...

Ανάλογη φάρσα είχε κάνει το ολλανδικό κανάλι και στο παρελθόν. Δείτε τα βίντεο εδώ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ