Εστειλαν φάκελο με σφαίρα και απειλές στον Γιάννη Στουρνάρα - iefimerida.gr

Εστειλαν φάκελο με σφαίρα και απειλές στον Γιάννη Στουρνάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα φάκελο που περιείχε μία σφαίρα των 9 χιλιοστών και μια σελίδα χαρτί Α4 με απειλές έστειλαν άγνωστοι στο υπουργείο Οικονομικών, με αποδέκτη τον ίδιο τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα.

Το γεγονός έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου και έρχεται να επιδεινώσει το ήδη βεβαρυμένο κλίμα μετά τις συλλήψεις των ληστών στο Βελβεντό Κοζάνης, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς.

Ο φάκελος έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών και προωθήθηκε από τον θυρωρό για να πρωτοκοληθεί. Εκεί, κρίθηκε ύποπτο το περιεχόμενό του, ο φάκελος ανοίχτηκε και ευρέθη σφαίρα με απειλητικό σημείωμα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παρόμοιο φάκελο και απειλητικά σημειώματα που είχαν σταλεί την προηγούμενη εβδομάδα σε τρεις εφορίες στην Κρήτη και έφεραν την υπογραφή από την άγνωστη οργάνωση «Kρητική Επανάσταση»

Υπενθυμίζεται ότι οι φάκελοι έφεραν σημείωμα που έγραφε «σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές. Κρητική Επανάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ