Γυμναστήριο, μαίανδροι, καφενείο για Ελληνες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων - iefimerida.gr

Γυμναστήριο, μαίανδροι, καφενείο για Ελληνες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβώς απέναντι από την παλιά Σχολή Χωροφυλακής, επί της λεωφόρου Μεσογείων, σε ένα γκρίζο πενταώροφο κτίριο θα εγκατασταθούν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Σημαίες με την (παραμορφωμένη) σβάστικα, σχεδόν παντού μπρούντζινες πόρτες με στεφάνια και μαιάνδρους χαρακτηρίζουν το στυλ των γραφείων. Μέλη της Χρυσής Αυγής, μέσω του Διαδικτύου προβάλλουν την καφετέρια στον ισόγειο χώρο, που θα σερβίρει ελληνικά προϊόντα μόνο σε Ελληνες. Στον χώρο διαμορφώνονται επίσης γυμναστήρια πολεμικών τεχνών.

Στο ισόγειο τοποθετήθηκαν μεγάλες σιδερένιες και μπρούντζινες πόρτες με τα αρχικά της Χρυσής Αυγής αλλά και η είσοδος της καφετέριας στολίζεται με μαιάνδρους και στεφάνια.

Στις 9 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στη συμβολή των λεωφόρων Κηφισιάς και Αλεξάνδρας. Θα συμμετάσχουν κάτοικοι και σωματεία εργαζομένων, εκπαιδευτικοί, νοσοκομειακοί γιατροί, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της περιοχής, τοπικές πολιτικές οργανώσεις, πολιτιστικοί φορείς και αντίστοιχες οργανώσεις από όλη την Αττική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ