Νίκος Ρωμανός: Δεν είμαι θύμα - Είμαι αιχμάλωτος πολέμου - iefimerida.gr

Νίκος Ρωμανός: Δεν είμαι θύμα - Είμαι αιχμάλωτος πολέμου

Νίκος Ρωμανός: Δεν είμαι θύμα - Είμαι αιχμάλωτος πολέμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμάλωτος πολέμου δηλώνει μέσω του συνηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός κατηγορούμενος για τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Την ώρα που ο 20χρονος μεταφέρεται στον ειδικό Εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της φωτιάς» ο δικηγόρους του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως τα κίνητρα του Ρωμανού ήταν πολιτικά, ότι δεν θα υποβάλλει μήνυση στους αστυνομικούς και ότι αποδέχεται μόνο τη ληστεία, ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλλει ότι θα κάνει πολιτική δήλωση.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ρωμανού έχει ως εξής:

«Τα κίνητρά μου ήταν πολιτικά. Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα. Δεν θα υποβάλλω μήνυση στους αστυνομικούς που με χτύπησαν. Επιθυμώ η κακοποίησή μου να ευαισθητοποιήσει τις συνειδήσεις των πολιτών. Αποδέχομαι την ληστεία και τίποτε άλλο. Θα ακολουθήσει πολιτική μου δήλωση, γιατί μόνο εγώ εκφράζω τον εαυτό μου και κανένας άλλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ