Εκρηκτική πρεμιέρα για το 6o Fast and Furious [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκρηκτική πρεμιέρα για το 6o Fast and Furious [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικές εντυπώσεις άφησε το τρέιλερ για το Fast Six, την 6η ταινία της σειράς Fast and Furious, που έκανε ντεμπούτο κατά την διάρκεια του Super Bowl.

Στα 60 δευτερόλεπτα που διαρκεί το συγκριμένο τίζερ το μάτι του θεατή χορταίνει από εκρήξεις και εικόνες από εξίσου «εκρηκτικές» γυναίκες. Όσον αφορά την υπόθεση, αυτή ξεκινάει εκεί που σταμάτησε το Fast Five.

Συγκεκριμένα ο Βιν Ντίζελ και ο Πολ Γουόλκερ είναι μεν πλούσιοι, αλλά δεν μπορούν να επιστρέψουν ποτέ στην Αμερική. Εκτός και αν δεχτούν την πρόταση του Ροκ για να τον βοηθήσουν να καταδαφίσει μια επικίνδυνη μισθοφορική οργάνωση.

Ο Ροκ είχε την τιμητική του στο συγκεκριμένο Super Bowl, καθώς πρωταγωνίστησε σε άλλη μια διαφήμιση που τον δείχνει να πίνει γάλα, ενώς ο κόσμος γύρω του καταστρέφεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ super bowl ροκ Βιν Ντίζελ Fast and Furious Fast Six
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ