Seat Ibiza Cupra: Επιδόσεις GTI με λιγότερα από 20.000 ευρώ - iefimerida.gr

Seat Ibiza Cupra: Επιδόσεις GTI με λιγότερα από 20.000 ευρώ

Seat Ibiza Cupra: Επιδόσεις GTI με λιγότερα από 20.000 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γνωστό και επιτυχημένο Seat Ibiza ανανεώθηκε και βέβαια η κορυφαία εκδοχή του, το Cupra, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτή τη διαδικασία τόνωσης του ενδιαφέροντος. Η οποία εκφράζεται από τη νέα πιο δυναμική μάσκα σε συνδυασμό με τους καινούργιους προβολείς με τα LED φώτα ημέρας, τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και τους μαύρου χρώματος καθρέφτες.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό, όπως άλλωστε συνέβαινε και στην προηγούμενη εκδοχή, την παράσταση κλέβουν τα μπάκετ καθίσματα αλλά και το νέο φορητό σύστημα infotainment, που ονομάζεται Seat Portable System.

Ο κύριος λόγος ύπαρξης του Ibiza Cupra πάντως εξακολουθεί να είναι ο κινητήρας του, ο γνωστός 1.4 TSI με τη διπλή υπερτροφοδότηση (kompressor για χαμηλά, turbo για ψηλά), που αποδίδει 180 ίππους και συνδυάζεται στάνταρ με 7άρι αυτόματο κιβώτιο DSG. Έτσι όχι μόνο εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 σε 6,9 δεύτερα, τελική σχεδόν 230), αλλά είναι και οικονομικός μιας και επίσημα χρειάζεται μόλις 5,9 λίτρα αμόλυβδης για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Οι επιδόσεις αυτές υποστηρίζονται και από μια ανάρτηση με νέες ρυθμίσεις, που βελτιώνει τόσο την ακρίβεια της οδικής συμπεριφοράς όσο και την σπορτίφ αίσθηση, χωρίς –κι αυτό είναι το σημαντικό- να πρέπει να γίνουν μεγάλες παραχωρήσεις σε ότι αφορά την άνεση.

Οι τιμές του ανανεωμένου Ibiza Cupra θα κυμαίνονται με απόσυρση και πάλι κάτω από τις 20.000 ευρώ, με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ