«Όταν έμεινε έγκυος, έγινα χορτοφάγος και ξεκίνησα γιόγκα», δηλώνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης - iefimerida.gr

«Όταν έμεινε έγκυος, έγινα χορτοφάγος και ξεκίνησα γιόγκα», δηλώνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ζεϊμπέκικο (που δεν έχει χορέψει εδώ και επτά χρόνια) και πως αντιμετώπισε την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Άννας Ντιμιτρίεβιτς, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Πάντα έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ μοντέλο και ηθοποιό και τελικά παντρεύτηκα και μοντέλο και ηθοποιό. Αλλά είναι ιδιαίτερη. Από τη ζωή μου πέρασαν και άλλες 2-3 ιδιαίτερες γυναίκες αλλά, εγώ δεν ήμουν έτοιμος. Όταν έφτασα στα 40 είπα τί γίνεται εδώ πρέπει να βρείς έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου και ήταν το timing τέτοιο που γνώρισα την Άννα. (...) Όταν η Άννα έμεινε έγκυος για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω, ξεκίησα γιογκα και έγινα χορτοφάγος. Κράς έφαγα μόλις τον τελευταίο καιρό». Αυτό δήλωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Μες την Καλή Χαρά.

Προσθέτοντας, σχετικά με το γιατί δεν χορεύει πια ζεϊμπέκικο «Αυτός ο χορός μου αρέσει πολύ. Είχα να τον χορέψω 7 χρόνια από τότε που γνώρισα τη γυναίκα μου. Αυτός ο χορός θέλει νταλκά κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια, τα έχω τακτοποιημένα και δεν έχω νταλκά για να το χορέψω».

Τέλος, ενδιαφέρον έχει το πως τον έπεισε η Ντιμιτρίεβιτς να δεχθεί να εμφανιστεί γυμνός στο «Άνδρες έτοιμοι για όλα»: «Εγώ δεν ήθελα γιατί σκεφτόμουν, τί θα πουν για μένα που έχω περάσει από το Εθνικό, έχω κάνει αυτές τις δουλειές κ.α. Μέχρι που η γυναίκα μου, που έχει μεγαλώσει έξω και είναι πολυταξιδεμένη μου λέει: "Χ......ες", εσένα που διάβασες το σενάριο σου άρεσε; Τότε μην σε νοιάζει τί θα πουν οι άλλοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ