Δύσκολη νίκη των Λος Αντζελες Λέικερς επί των Ντιτρόιτ Πίστονς [βίντεο] - iefimerida.gr

Δύσκολη νίκη των Λος Αντζελες Λέικερς επί των Ντιτρόιτ Πίστονς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πέμπτη νίκη τους στα τελευταία έξι παιχνίδια πέτυχαν οι Λος Αντζελες Λέικερς επικρατώντας δύσκολα των Πίστονς στο Ντιτρόιτ με 98-97 στην προσπάθεια που κάνουν για να προλάβουν τα πλέι οφ.

Οι «λιμνάνθρωποι» έχασαν τέσσερις συνεχόμενες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, όμως δεν το πλήρωσαν, μια και οι παίκτες των Πίστονς ήταν άστοχοι. Ο Πάου Γκασόλ με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ ξεχώρισε για τους Λέικερς, ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ πρόσθεσε 18 πόντους. Την τέταρτη διαδοχική νίκη τους πέτυχαν οι Μπόστον Σέλτικς από τη στιγμή που τέθηκε εκτός έως το τέλος της σεζόν ο Ραζόν Ρόντο επικρατώντας με 106-104 των Λος Αντζελες Κλίπερς. Με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς (30π.), Κρις Μπος (28π.) και Ντουέιν Γουέιντ (23π.) να σημειώνουν 81 από τους 100 πόντους των πρωταθλητών ΝΒΑ, οι Μαϊάμι Χιτ πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Τορόντο Ράπτορς με 100-85.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ