Απολύθηκε από τον όμιλο Alpha η Εύα Καϊλή-Μόλις έξι μήνες κράτησε η συνεργασία - iefimerida.gr

Απολύθηκε από τον όμιλο Alpha η Εύα Καϊλή-Μόλις έξι μήνες κράτησε η συνεργασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ομίλου Alpha βρέθηκε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έξι μόλις μήνες μετά την δημιουργία της θέσης στο οργανόγραμμα του σταθμού ειδικά για εκείνη.

Την ίδια ώρα που πύκνωναν τα σενάρια για το αν και πότε θα αξιοποιηθεί δημοσιογραφικά η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το δημοσίευμα της Real News φέρει την Εύα Καϊλή εκτός ομίλου Alpha.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αιτία της απομάκρυνσης της είναι το πλάνο εξορθολογισμού των εξόδων, και πιο συγκεκριμένα της μισθοδοσίας στελεχών.

Η Εύα Καϊλή προσελήφθη πριν από έξι μήνες ως υπεύθυνη των διεθνών δημοσίων σχέσεων του προέδρου του ομίλου, μια θέση που δεν υπήρχε και δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνη τον περασμένο Αύγουστο.

Ενώ στον ίδιο όμιλο δραστηριοποιείται και η αδελφή της Εύας, Μανταλένας Καϊλή,που φέρεται να έχει αναλάβει διοικητικό πόστο στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Παλμός 96,5.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ