Βρέθηκε η «χρυσή τομή» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την πολιτική απόφαση, καταψηφίζοντας ταυτόχρονα τέσσερις τροπολογίες που έθεσε σε ψηφοφορία η Αριστερή Πλατφόρμα.

Στον πυρήνα της πολιτικής απόφασης βρίσκονται οι θέσεις του κόμματος για την ακύρωση του Μνημονίου, την επιτάχυνση των εσωκομματικών διαδικασιών προς την κατεύθυνση ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αντιμετώπιση της προπαγάνδας της ΝΔ.

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται η θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας θα συνεχίσουν την προσπάθεια διεθνοποίησης των προβλημάτων της χώρας που προκλήθηκαν από τους όρους των δανειακών συμβάσεων και τα Μνημόνια, με την διευκρίνιση ότι οι επισκέψεις του κ. Τσίπρα στο εξωτερικό θα πρέπει να τύχουν καλύτερης προετοιμασίας.

Σε πολιτικό επίπεδο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την καμπάνια του για την πραγματοποίηση ευρωπαϊκής διάσκεψης για το πρόβλημα του χρέους, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλων των χωρών του ευρωπαϊκού νότου, ενώ θα ενταθεί η πολιτική του κόμματος στο πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, μετά και την παραδοχή του λάθους στο ελληνικό πρόγραμμα από το ΔΝΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ