Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - iefimerida.gr

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν ανακοινώσει στάσεις εργασίας και απεργίες. Διαβάστε πως θα κινηθούν Μετορ, ΗΣΑΠ, ΟΣΕ, Προαστιακός, τρόλεϊ και λεωφορεία

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα κάνουν 24ωρη απεργία (δεν θα εκτελούνται και τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο)

Τα λεωφορεία θα κάνουν στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 9:00 π.μ., και από 21:00 έως λήξη της βάρδιας. (Έξοδος από το αμαξοστάσιο στις 8:30, αποκατάσταση της κυκλοφορίας έως της 9:30. Θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00)

Στάση εργασίας και στα τρόλεϊ από έναρξη της βάρδιας έως 8:00 π.μ., και από 22:00 έως λήξη της βάρδιας. (Αποκατάσταση της κυκλοφορίας έως της 9:00. Θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:00)

Στάση εργασίας σε Μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ.

Στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. και και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στάση εργασίας στο Τραμ από την έναρξη της βάρδιας έως 7:00 π.μ., και από 23:00 έως λήξη της βάρδιας (Αποκατάσταση της κυκλοφορίας έως της 8:30. Θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:30)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ