H Νάντια Μπουλέ αισθάνεται πλέον «θηλυκό» φωτογραφίζεται και... προκαλεί [εικόνες] - iefimerida.gr

H Νάντια Μπουλέ αισθάνεται πλέον «θηλυκό» φωτογραφίζεται και... προκαλεί [εικόνες]

H Νάντια Μπουλέ αισθάνεται πλέον «θηλυκό» φωτογραφίζεται και... προκαλεί [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της μας δείχνει η Νάντια Μπουλέ, η οποία, είναι αλήθεια πως απέφευγε τις τολμηρές φωτογραφήσεις.

Για χάρη του περιοδικού Esquire πάντως κάνει μια εξαίρεση, «αποκαλύπτεται» και μιλάει για όλα.

Αισθάνεται, πλέον, περισσότερο θηλυκό και τονίζει ότι όσο μεγαλώνει νιώθει περισσότερο σέξι, ενώ ακόμη εξομολογείται λέγοντας «παλιά θεωρούσα ότι το σεξ είναι ασήμαντο,μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι είναι σημαντικό».

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια πέρασα δύσκολα. Ειδικά στο κομμάτι του σχολιασμού της προσωπικής μου ζωής, το οποίο έτεινε να δημιουργήσει μια εικόνα πολύ συμπαγή για εμένα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το να ακούς ότι είσαι το κορίτσι του τάδε, ή να θεωρούν πως είσαι ακόμη μια ξανθιά στην τηλεόραση που δεν έχει να πει τίποτα, επιτρέποντας σε όλα αυτά να μπουν μέσα σου, θα επηρεάσουν την απόδοσή σου» προσθέτει η όμορφη Νάντια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ