Μετωπική κόντρα Πηγάσου-ΕΣΗΕΑ - iefimerida.gr

Μετωπική κόντρα Πηγάσου-ΕΣΗΕΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H κόντρα Πηγάσου-ΕΣΗΕΑ φουντώνει όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Στη σημερινή στήλη media, το «Έθνος της Κυριακής» επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τρίμη «χρεώνοντάς» του επιλεκτικές ευαισθησίες στον τρόπο που λειτουργεί η Ένωση.

Αφορμή, στάθηκε η απόφασή του για την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση μετά τις τρεις απολύσεις στην εφημερίδα «Ημερησία», αλλά και η ηχηρή σιωπή του για τις αντίστοιχες στον «Ριζοσπάστη».

Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος», «το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων επιδεικνύει σκανδαλώδη ανοχή σε κατάφωρες παραβιάσεις φιλικών εντύπων και στρέφεται εναντίον ΜΜΕ που παλεύουν για να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας, παραμένοντας συνεπή στην καταβολή μισθών και εισφορών».

Σε άλλο σημείο η εφημερίδα αναφέρει: «Η ΕΣΗΕΑ έδειξε όχι απλά ανοχή, αλλά προσέφερε και οικονομική στήριξη στην ''Εφημερίδα των Συντακτών''. Εξάλλου, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, ο ίδιος είχε προσφέρει ένα ποσό από τα αποθεματικά του ταμείου για να ενισχύσει το εγχείρημα αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφημερίδα ΜΜΕ ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ