Χαρακίρι μέσω Τηλεμάρκετινγκ! - iefimerida.gr

Χαρακίρι μέσω Τηλεμάρκετινγκ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρείς το εικονικό-ηλεκτρονικό τζάκι Cozzy Fire και τη κουβέρτα snuggie, τα πιο σουρεαλιστικά προϊόντα τηλεμάρκετινγκ; Φύλαξε τις εντυπώσεις σου για την επέλαση της ματαιωμένης πραγματικότητας, το εργαλείο χαρακίρι του Dr. Mori! Η «επαναστατική λεπίδα» του νέου εργαλείου κόβει στομάχια, κεφάλια, κάνει αέρα και χρησιμεύει ως τραπεζάκι σαλονιού, για όσο καιρό δεν το χρειάζεστε. Το απαραίτητο gadget για κάθε ατιμασμένη οικογένεια, ρυθμίζεται κατάλληλα ώστε να κόβει με ακρίβεια τον υποψήφιο σαμουράι στα δύο και να τον καθαρίζει μία για πάντα από τη ταπείνωση και τη προσβολή. Ο πάντα χαμογελαστός εφευρέτης της συσκευής ,Dr. Mori, δίνει λύση σε όλα τα ηθικά τέλματα της μοντέρνας κοινωνίας, μέσω της εκπομπής τηλε-αγορών που παρουσιάζει. Την ίδια στιγμή, η ευτυχισμένη οικογένεια του βίντεο ενώνεται ξανά εξαγνισμένη κάτω από την αιματοβαμμένη λεπίδα του Harakiri-Kit. Έχετε πάθει πολιτισμικό σοκ; Μη κάνετε χαρακίρι, τίποτα δεν είναι αλήθεια.

Πρόκειται για τη ταινία μικρού μήκους του έλληνα Σπύρου Ιακωβίδη: «The Bear and The Rabbit», η οποία διακρίθηκε στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας και συμμετείχε στα: The National Film Board of Canada , Cannes Short Film Corner και Youtube online short film competition.

Η ταινία του Ιακωβίδη, κάνει ένα πολύ έξυπνο σχόλιο στην ασυδοσία της σύγχρονης αγοράς και στην υποκρισία των διαφημίσεων σε ένα χιουμοριστικό όσο και αιματοβαμμένο περιτύλιγμα. Το βίντεο του Ιακωβίδη μας κάνει ίσως να ευχόμαστε πολλά προϊόντα να ανήκαν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και όχι στην αγορά. Όπως και να χει, εργαλείο αυτοτιμωρίας στην ελληνική κοινωνία μόνο χρήσιμο δεν θα μπορούσε να είναι. Ίσως να πρέπει να συζητήσουμε για κανονικά Katana αυτοδικίας, προκειμένου να υπάρξει εισπρακτική επιτυχία..

Μπορείς να δεις εδώ το επίμαχο βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ