Η «γκάφα» του Μπουμσόνγκ στέρησε το τρίποντο από τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Η «γκάφα» του Μπουμσόνγκ στέρησε το τρίποντο από τον Παναθηναϊκό

Η «γκάφα» του Μπουμσόνγκ στέρησε το τρίποντο από τον Παναθηναϊκό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο λάθος του Μπουμσόνγκ στην τελευταία φάση του αγώνα στάθηκε αρκετό για να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στον Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Το τελικό 2-2 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, προηγήθηκε δύο φορές και φαινόταν πως θα φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Σισοκό στο 6ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 26ο λεπτό ο Ράγιος. Ωστόσο, πάλι ο Σισοκό στο 73ο λεπτό έβαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά, για να έρθει μία απίστευτη φάση στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπουμσόνγκ έκανε χέρι τρεις φορές (!), με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι. Ο Περόνε με εύστοχο χτύπημα έδωσε έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του και σκόρπισε θλίψη στους φιλοξενουμένους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ