Βαθμολογικές «ανάσες» οι νίκες των ΑΕΚ και Ξάνθη στη Σούπερ Λίγκα - iefimerida.gr

Βαθμολογικές «ανάσες» οι νίκες των ΑΕΚ και Ξάνθη στη Σούπερ Λίγκα

Βαθμολογικές «ανάσες» οι νίκες των ΑΕΚ και Ξάνθη στη Σούπερ Λίγκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνέχιση των τελευταίων καλών εμφανίσεών της έκανε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου υπέταξε τον Πανιώνιο με σκορ 1-0. Πολύτιμη και η εντός έδρας νίκη της Ξάνθης κόντρα στον Πλατανιά Χανίων.

Ειδικότερα, με γκολ του Γκερέιρο στο 12΄, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, για την 20η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και συνέχισε την αγωνιστική ανάτασή της. Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 πόντους και έχει βάσιμες ελπίδες να αποφύγει τον κίνδυνο υποβιβασμού. Αντίθετα, ο Πανιώνιος έμεινε στην 7η θέση, έχοντας 25 βαθμούς.

Εξάλλου, νίκη με σημαντικό βαθμολογικό αντίκτυπο πέτυχε η Ξάνθη μέσα στην έδρα της, με 2-0 επί του Πλατανιά Χανίων. Σκόρερ ο Ράνος στο 56΄ και ο Μάνταλος με πέναλτι στο 66΄. Στο 84΄ ο Ράνος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Η Ξάνθη έπιασε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πλατανιάς, με μόλις 18 βαθμούς, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ