O Ομπάμα πήρε το όπλο του και βγήκε για κυνήγι [εικόνα] - iefimerida.gr

O Ομπάμα πήρε το όπλο του και βγήκε για κυνήγι [εικόνα]

Μπαράκ Ομπάμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του που τον δείχνει να πυροβολεί, θέλοντας να αποστομώσει τους επικριτές του από το πανίσχυρο λόμπι των όπλων. Όπως είναι γνωστό, οι τελευταίοι αμφισβήτησαν εάν ο πρόεδρος έχει πυροβολήσει ποτέ στη ζωή του, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον έλεγχο των όπλων στην Ουάσιγκτον.

Η φωτογραφία του προέδρου πάρθηκε από τη διάρκεια αναψυχής του προέδρου στο Καμπ Ντέιβιντ τον περασμένο Αύγουστο και δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Ο ίδιος ο πρόεδρος επιβεβαίωσε πως του αρέσει το άθλημα του κυνηγιού με όπλο, τονίζοντας πως εξασκείται σε αυτό συνεχώς στο Καμπ Ντέιβιντ, προσθέτοντας πως «τρέφω ένα βαθύ σεβασμό για τις παραδόσεις του κυνηγιού, με τις οποίες συνδέονται με πολλές γενεές στο παρελθόν, σε αυτή τη χώρα».

O Ομπάμα πήρε το όπλο του και βγήκε για κυνήγι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ