Ποια είναι η ωραία της ιταλικής Βουλής που πρωταγωνιστούσε σε καυτό βίντεο - iefimerida.gr

Ποια είναι η ωραία της ιταλικής Βουλής που πρωταγωνιστούσε σε καυτό βίντεο

Ποια είναι η ωραία της ιταλικής Βουλής που πρωταγωνιστούσε σε καυτό βίντεο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως η πρώην βουλευτής του ιταλικού Κοινοβουλίου και εκλεκτή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο ήταν πρωταγωνίστρια σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Η 47χρονη πλέον κοκκινομάλλα πρωταγωνιστεί σε μία ταινία διάρκειας 18 λεπτών, στην οποία αν και εμφανίζεται χωρίς παρτενέρ , εξάπτει τη φαντασία. Την αποκάλυψη έκανε ιστοσελίδα σκανδαλοθηρικού περιεχομένου προκαλώντας τρικυμία στο πολιτικό σκηνικό της Ιταλίας.

Το ζητούμενο είναι αν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος είχε βάλει την Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο στην πολιτική γνώριζε το πλούσιο βιογραφικό της, η απλώς την... εμπιστεύθηκε λόγω της εμφάνισης της.

Υπενθυμίζεται πως η πρώην βουλευτής, μπήκε στο ιταλικό Κοινοβούλιο αρχικά με το Forza Italia και στη συνέχεια με τον Λαό της Ελευθερίας. Φυσικά είχε καταφέρει να μαγνητίσει όλα τα βλέμμα των συναδέλφων της, οι οποίοι αμέσως της χάρισαν το παρατσούκλι «η πιο ωραία της Βουλής».

Στο επίσημο βιογραφικό της η ίδια δήλωνε πως είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στο θέατρο (1992 – 2005), πρωταγωνιστώντας σε έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και του Λουίτζι Πιραντέλο. Ωστόσο όπως φαίνεται δεν έδωσε ποτέ demo με τις δουλειές της on camera.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ