ΕΔΕ για τον λιμενικό που πυροβολούσε αγριοκάτσικα σε νησίδα εν ώρα υπηρεσίας - iefimerida.gr

ΕΔΕ για τον λιμενικό που πυροβολούσε αγριοκάτσικα σε νησίδα εν ώρα υπηρεσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατεπείγουσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Μπαντιάς για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς λιμενικών εναντίον αγριοκάτσικων.

Το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής έντονα δυσαρεστημένο από το περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με την ανάρτηση στο διαδίκτυο δύο βίντεο με τίτλο «katsikopolemos», στα οποία παρουσιάζονται λιμενικοί που επιβαίνουν πάνω σε πλωτό σκάφος, να πυροβολούν με αυτόματα όπλα εναντίον αγριοκάτσικων διέταξε τη διεξαγωγή ΕΔΕ.

Ζητούμενο της ΕΔΕ είναι η εξακρίβωση της ταυτότητας των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που επέβαιναν στο εικονιζόμενο πλωτό σκάφος και ο ακριβής τόπος και χρόνος του περιστατικού. Στη συνέχεια θα ασκηθεί ο ανάλογος πειθαρχικός έλεγχος στα εμπλεκόμενα στελέχη.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος με παράλληλη ενημέρωση της Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ