Οι βωμολοχίες του Κώστα Αποστολάκη στον αέρα και η επίπληξη της Μενεγάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι βωμολοχίες του Κώστα Αποστολάκη στον αέρα και η επίπληξη της Μενεγάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάθος ερώτηση αποδείχθηκε ότι ήταν αυτή που έκανε η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη όταν θέλησε να μάθει το λόγο που τον οδήγησε στο να ανοίξει μαγαζί. Ο λόγος; Ο ηθοποιός απαντώντας άρχισε τα «γαλλικά» με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να χρειασθεί να τον... επιπλήξει, γλυκά, για να τον επαναφέρει στην τάξη.

«Αυτό το κάνεις για να έχεις ένα καλύτερο μπάτζετ για την οικογένειά σου ή σε ευχαριστεί κιόλας;» ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τον ηθοποιό. Τι το ήθελε;

«Ο πρώτος λόγος που έκανα μαγαζί και ισχύει ακόμα, είναι ότι δεν θέλω να εξαρτώμαι από τον κάθε π@π@ρ@, τον κάθε μ@λ@κ@», ήταν η απάντηση του ηθοποιού.

Αμέσως χτύπησε την παρουσιάστρια ένα μικρό «εγκεφαλικό», η οποία αναστατωμένη τον διέκοψε και του ζήτησε να τη... λυπηθεί: «Μη μου λες τέτοια σήμερα! Μη μου λες τέτοια εδώ μέσα και είναι ζωντανή εκπομπή! Λυπήσουμε».

Βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ